BRONKS - The Happy Few

Via social media en alle digitale kanalen die we tot onze beschikking hebben, lijkt iedereen vandaag de dag activist, nihilist, kapitalist, terrorist, racist, journalist, idealist, politicus, academicus, consument en producent te kunnen zijn. En dat allemaal terzelfdertijd.

The happy few koppelt deze veelheid aan rollen aan de zoektocht van vijf spelers. Zij bedienen zich van even zoveel spelcodes en media als ze voor handen hebben, om hun transformatie op scène tot een subliem offer te boetseren. Voor de mensheid, voor de volgende generaties en voor zij die de luxe niet hebben om te kiezen tussen de rauwe werkelijkheid en een instagramsprookje.

The happy few wil de conventies van de traditionele theaterzaal aanvechten, bestendigen, onderuithalen, in ere herstellen en vieren.

Tot ze erbij neervallen.

Leeftijd Alle graden Secundair

Tijdens het creatieproces kreeg de ploeg van The happy few bezoek van BRUZZ televisie. Het resultaat is een korte maar fijne reportage waarin regisseur Randi De Vlieghe en actrice Laurence Roothooft aan het woord komen en je een aantal fragmenten uit de voorstelling kan zien: https://www.bruzz.be/videoreeks/donderdag-11-maart-2021/video-5-acteurs-spelen-45-personages-nieuwe-bronks-voorstelling
 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00

Waar

CC de Steenoven

Contact

Organisatie

CC de Steenoven

Uitvoerder(s)

Filter op categorie