Collectief Fiat - Mobi Mobi

Tom Viaene en Anke Jochems slaan de artistieke handen in elkaar en maken samen hun eerste voorstelling Mobi Mobi. Een knotsgekke voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Elk jaar trekt het gezin Van Dremmel erop uit met hun mobilhome.

Elk jaar gaan ze naar dezelfde plek,

spelen ze dezelfde spelletjes,

gaan ze naar hetzelfde restaurant,

dragen ze dezelfde kleren,

maken ze dezelfde wandelingen,

lezen ze dezelfde verhalen

en maakt de papa dezelfde mopjes.

Maar dit jaar hebben de kinderen er genoeg van. Ze nemen het heft in eigen handen. Dit jaar wordt een vakantie om écht nooit meer te vergeten.

www.ankejochems.be - www.tomviaene.com

Anke Jochems behaalde haar master of Arts Drama aan Luca Drama, Leuven, een diploma Toegepaste Taalkunde en een master Journalistiek. Theater kan niet zonder muziek, vindt ze. Haar tweede passie is het schrijven van eigen nummers die ze verwerkt in haar voorstellingen. Daarbij gaat ze op zoek naar de beste balans tussen tekst en muziek. Ze speelde bij Theater Tieret (‘Meneer Beer en de Woeste Wolven’) en Abattoir Fermé (‘Gone West’), in ‘Knorren en Kussen’ (DE KOLONIEMT) en ‘Swing’ (Circus Ronaldo). Daarnaast creëerde ze twee solovoorstellingen ‘Alone with Everybody’ en ‘Total Reset’.

Tom Viaene behaalde in 2018 zijn masterdiploma Drama aan Luca School of Arts, Leuven. Daarnaast heeft hij ook een masterdiploma Audiovisuele Kunsten (RITS 2007). Zijn fascinatie voor beeld en film dringt door in zijn theaterwerk, waar verschillende disciplines samenkomen. Tom is al van kindsbeen af een gepassioneerd muzikant en speelt nog steeds geregeld viool en piano. Hij is ook meer en meer geboeid door dans en beweging. Hij onderzoekt de fysicaliteit van zijn personages en gebruikt graag beweging in zijn voorstellingen om de juiste emoties op te roepen. Hij speelde twee seizoenen mee in Familie op VTM en toert sinds 2020 door heel Vlaanderen met de familievoorstelling ‘Moenieworrienie’.

Familievoorstelling vanaf 8 jaar

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00

Waar

Pastorie van Ressegem

Tickets

Contact

Organisatie

CC de Steenoven

Uitvoerder(s)

Filter op categorie