De avonturen van een fietsende reporter

In deze voorstelling neemt fietsende reporter Wouter Deboot je mee doorheen zijn fietsavonturen.
In de laatste tien jaar fietste Wouter Deboot, intussen in barre omstandigheden het noorderlicht tegemoet en trok hij een streep Dwars door Amerika en Dwars door Oceanië. Stuk voor stuk avonturen die Wouter bijna letterlijk getekend hebben en die hem ook gemaakt hebben tot de mens die hij vandaag is.
En wanneer hij zelf niet op de fiets zat dan vond je hem wel eens aan een vuurkorf voor een goed gesprek of kroop hij in het zog van een renner die ervan droomde op Parijs-Roubaix te winnen.
Zo leverde hij de voorbije jaren heel wat boeiende reportages aan het dagelijkse Eén-programma Iedereen Beroemd die nooit zonder slag of stoot op het scherm verschenen zijn. Over het hoe en waarom van zijn avonturen vertelt Wouter in zijn intussen gekende bevlogen stijl. Wedden dat je na de voorstelling zin hebt om zelf op de fiets te springen?


Inschrijven kan via mail aan eddy.de.backer@scarlet.be of telefonisch (na 18 u.) op nummer 0499/163669.
Indien via mail noteer dan in het onderwerp "Wouter Deboot". Verder dient u in de mail te vermelden: uw naam, lidnummer, het aantal personen en de afdeling waarvan uw lid bent. Inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op rekening BE55 9795 7799 7844 met dezelfde gegevens uit de inschrijving.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Organisatie

Gezinsbond Aalst (Gewest)

Uitvoerder(s)

Filter op categorie