Els De Schepper - Wat doe ik hier? [Gast]

ORGANISATOR | Comedyshows

Els De Schepper, dé leading lady van de Vlaamse cabaretwereld, toert volgend theaterseizoen met de show “Wat doe ik hier?”. Een hilarische “Talkshow on Tour” over de zin én onzin van het leven, met elke avond een andere unieke centrale gast. BV’s, wetenschappers, topsporters, kunstenaars, religieuze leiders, schrijvers, activisten, journalisten, enzovoort… Allen zullen ze doorheen het theaterseizoen de revue passeren.

Samen met haar side-kick Stef Boers loodst Els het publiek én haar centrale gast door sketches, liedjes, kwisjes en uitdagingen met als doel de ultieme vraag te beantwoorden: “Wat doe ik hier?” Waar ben ik eigenlijk mee bezig op deze wereld, in dit leven, in dit lijf?

En hoe zorg ik dat het de moeite blijft? Uiteraard zullen Tante Rita, Nonkel Richard, Sonja én Klein Elske zich op hun eigengereide wijze mengen in de gesprekken.

“Wat doe ik hier?” is hilarisch en diepzinnig tegelijk. Absurd én educatief! Een mix van Monthy Python/de Ideale Wereld met Oprah Winfrey/Arjen Lubach en een vleugje Zomergasten.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 29,50
€ 27,5

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Organisatie

COMEDYSHOWS.be

Filter op categorie