Concertband VIVACE Herzele - Bubbelconcert 2021

De deuren van de concertzalen zijn open, en wij kunnen eindelijk opnieuw ons vertrouwde podium van onze geliefde Steenoven op. Oh, wat hebben de concertbandleden hier zo hard naar uitgekeken. Het wordt een blij weerzien van technici en publiek, de stress om op te treden voor een keivolle zaal, de spanning om opnieuw het beste van onszelf te geven voor een concert waar kort maar intensief is aan gewerkt. 

Dit jaar geen groot thema, maar een goede mix van meer of minder gekende meezingers, stevige filmmuziek en muziek die musicals mee groot hebben gemaakt.

En om de smaak van het opnieuw te mogen concerteren helemaal te pakken te krijgen, bieden we u graag na afloop van het concert een glaasje bubbels aan.

Ga dus als de bliksem naar de website van De Steenoven en koop het gewenste aantal tickets vanuit jouw luie zetel - 24u per dag, 7 dagen op 7 via de online ticketshop van De Steenoven. U kan onmiddellijk de tickets reserveren en uw gewenste plaatsen aanduiden op het zaalplan. Betaling gebeurt rechtstreeks via De Steenoven. Uw kaarten worden ook elektronisch bezorgd. Makkelijk toch?

We verwachten jullie op zaterdag 4 december in De Steenoven.

Hartelijk welkom.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
incl. 1 glaasje bubbels

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Organisatie

Concertband Vivace

Uitvoerder(s)

Filter op categorie