BERLAEN | ’t Gesproken dagblad

In 2023 komt BERLAEN from Zulte met een karrevracht nieuwe songs in onvervalst Zults dialect naar je toe. Allesbespelers Ward Snauwaert en Laurens ‘Lokko’ Billiet zijn opnieuw vaste leden van zijn pletwalstrio.

De nieuwe plaat getuigt alweer van veel lef: op ’t Gesproken Dagblad permitteert BERLAEN zich om enkel tekst te schrijven en in te spreken. Benieuwd hoe dat klinkt? Wanneer ’t Gesproken Dagblad als full album verschijnt weten we momenteel nog niet.

Een gewaagde koerswijziging dus. Daarom speelt BERLAEN de nieuwe plaat als eerste deel. Na de pauze wordt het dak eraf geblazen met pretentieloze Zultse rock en Pop.

Jong en oud verlaat fluitend de zaal.

Bedankt Wouter, net te laat voor de brochure, maar we willen uw quote toch de wereld insturen.

"CC De Steenoven is een bastion in ons Vlaamse cultuurlandschap dat maar niet in te nemen lijkt door mediocriteit of slappe mainstream dankzij de gedurfde keuzes die oerprogrammator Ludwig Fonck al 20 jaar maakt. Onder het motto ‘Moeilijk gaat ook’ deinst Ludwig er niet voor terug om de moeilijker verkoopbare acts toch aan zijn Herzeels publiek voor te schotelen. Zo geeft De Steenoven écht kansen aan creërende artiesten en dat is broodnodig. Komt daarbij de warme en bourgondische ontvangst door het hele team en dan weet je dat elke artiest weer zijn pollekes kust als CC De Steenoven weer eens op de tourlijst prijkt! Schol, op nog eens twintig jaar!"

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
€ 16 Min 25 | € 3,6 UiTPAS | € 14 Ticketweek | € 13 ABO | € 12 ABO XL

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

Uitvoerder(s)

Filter op categorie