Het Laatste Bedrijf en Woodman - adjusting HOPE

Thomas Janssens schrijft en regisseert een monoloog voor één van België’s grootste acteurs: Dirk Roofthooft. Opkomend jazztalent Nabou Claerhout tekent voor de originele live muziek.

“adjusting HOPE” is aangrijpend muziektheater dat in de complexe relatie duikt van de gevierde schrijfster Susan Sontag en haar enig kind David.

Tegen de achtergrond van Sontags gevecht met leukemie ontvouwen zich spanningen, uitdagingen en momenten van verbondenheid. Terwijl zijn succesvolle moeder haar hele leven artistieke genialiteit najoeg, bleef David alleen achter; koortsachtig op zoek naar wie hij was, zijn identiteit; om niet enkel ‘de zoon van’ te zijn maar een uniek persoon met authentiek pad.

In “adjusting HOPE” worden de persoonlijke struggles van een moeder en haar zoon verweven met grotere maatschappelijke thema’s: een krachtig verhaal over zelfvervulling, de nood aan nabijheid en de moeilijke maar onverwoestbare band tussen een ouder en een kind.

“Een zowel indringende als ontroerende voorstelling” (pzazz).

“Pakkend muziektheater” (De standaard).

“Een masterclass acteren, een toonvoorbeeld van samenspel, een illustratie van toneelschrijfkunst, een lesje in bescheiden regisseren” (Knack Focus).

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Min 25 - € 18 | U.M.K. - € 4,40 | Ticketweek - € 20 | ABO - € 19 | ABO XL - € 18 |

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

Organisatie

CC de Steenoven

Uitvoerder(s)

Filter op categorie