Johnny MUS | ZUSJE!

Muziektheater over de onbehouwenheid van het bestaan.

Eens ge het leven door hebt, zit ge er niet meer zo in gevangen. Ge speelt het spelleke. Ge houdt u aan de regels. Maar ge probeert niet langer te winnen want ‘Even if you win the rat race, you’re still a rat’ 

Een psycholoog en zijn cliënte. Bij haar schraapt het leven. Als bij een auto met een loshangende bumper. En bij hem is dat eigenlijk ook het geval. Maar ze gaan schuren, ze gaan mekaar slijpen. Tot er iets begint te glanzen.

Peter De Graef speelt de psycholoog en de zeven personages die het bestaan van Hildegard kleuren. Mieke Laureys is Hildegard.

De tekst is onvervalst van Peters hand.

Stan Nieuwenhuis, componist en multi-instrumentalist, combineert cornet en live elektronics. Een eenmansorkest met melancholische melodieën en grillige soundscapes.

Janne Desmet, theatermaakster ‘pur sang’, nam de coaching voor haar rekening.

Een stuk over ademen en boterhammen eten in tijden van crisis.

“Het leven kan hard zijn. Maar daar zwijgen we liever over. Peter De Graef schuwt echter geen taboes. Hij legt de onthutsende drama’s die ons kunnen overkomen haarscherp bloot in zijn naar de keel grijpende voorstelling ‘Zusje!’.” **** (Guy Van Vliet, GVA)

“Zusje heeft een spanningsboog waarnaast de Himalaya zowat een heuveltje lijkt. Zusje is zeldzaam straf thrillertheater.” (Knack)

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00
Min 25 - € 18 | U.M.K. - € 4,40 | Ticketweek - € 20 | ABO - € 19 | ABO XL - € 18 |

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

Organisatie

CC de Steenoven

Uitvoerder(s)

Filter op categorie