Geppetto & The Whales - Passages

Het 6-koppige Geppetto & The Whales stak voor de eerste keer hun neus aan het venster tijdens Humo’s Rock Rally 2012. Met de release van hun debuutalbum “Head of Woe” in 2014 bevestigden ze al het goede dat over hen gezegd en geschreven werd.

Ze blinken uit in eigentijdse indierock met uitstapjes richting enerzijds oorstrelende en meerstemmige samenzang en anderzijds psychedelische pop en meeslepende soundscapes. Betoverend, bezwerend en simpelweg knap: songs die zowat het midden houden tussen de Americana van Wilco en de harmonieuze samenzang van Fleed Foxes.

Het resulteerde in knappe recensies, talloze straffe concerten in zalen (o.a. AB) en op festivals (o.a. Pukkelpop). Bijna 4 jaar na “Heads Of Woe” zijn de heren klaar om een nieuw hoofdstuk bij te schrijven in het mooie Geppetto & The whales sprookje. Daarvoor trokken ze in februari 2018 naar Wisconsin (US) om er met niemand minder dan producer Brian Joseph, o.a. Paul Simon,…, samen te werken.

- Jaarabonnement 2 -

 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Ticketweek - Basistarief: € 15 | Ticketweek - -25: € 13 | Ticketweek - Kortingstarief: € 13 | Basistarief: € 16 | -25: € 14 | Kortingstarief: € 14

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

E-mail
steenoven@herzele.be
tel.
053 60 60 90

Organisatie

CC de Steenoven

Categorie

Pop en rock

Uitvoerder(s)

Filter op categorie