Het PRETHUIS - Frank wordt Francine

Frank Jacobs lijkt gelukkig: een goed huwelijk, toffe baan, een zoon die in zijn voetsporen treedt, wat wil een man nog meer? In Frank zijn geval ‘vrouw zijn’!

Een geheim dat hij al jaren met zich meedraagt. Frank besluit niet langer te zwijgen, hij wil ermee naar buiten komen en verder door het leven gaan als ‘Francine’. Maar wie brengt hij als eerste op de hoogte? Al zeker niet de praatzieke opdringerige buurvrouw Cecile, als zij dit te weten komt, gaat het nieuws gegarandeerd als een lopend vuurtje. Vrouwlief dan maar? Of is zij stiekem al op de hoogte? De zoon in elk geval niet, hoe gaat hij reageren op dit nieuws? En dan is er nog Dominiek Van de Voorde, een gerespecteerd psycholoog, althans dat wordt verteld, kan hij de gemoederen bedaren?

Een heerlijke transformatie-komedie met misverstanden, knotsgekke personages, en onverwachte wendingen, maar met een groot respect voor het thema. ‘Frank en Francine’ is van de hand van Jeroen Maes. De doorwinterde cast bestaande uit: Peter Bulckaen, Leen Dendievel, Danni Heylen, Lennart Lemmens en Jeroen Maes.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 24,00
Basistarief: € 24 | -25: € 22 | Ticketweek - Basistarief: € 22 | Ticketweek - -25: € 20

Waar

CC de Steenoven

Contact

Organisatie

CC de Steenoven

Uitvoerder(s)

Filter op categorie