Het Prethuis | De Padelburen

Godfried en Maja De Backer wonen heerlijk landelijk. Hoewel dat ‘heerlijk’ niet meer zo van toepassing is sinds er een padelveld is neer geplant naast hun woning. Vooral Godfried krijgt het danig op zijn zenuwen van het eeuwige getok op de rackets en de bijzonder luidruchtige spelers. Maja kan die zorgen nog weg-jodelen maar Godfried slaagt er niet in te leven met de Padel-overlast. Het kan zo niet langer verder.

Ze schakelen Dimitri de Belder in, een joviale immomakelaar, want verhuizen lijkt voor hen de enige optie. Maar hoe een huis te verkopen dat net naast een padelveld ligt? Tenzij een echte padelliefhebber er komt wonen natuurlijk. Barrie is zo iemand, verslaafd aan Padel, net zoals zijn vriendin Rachel. Gaan zij overstag en kan Godfried zijn woning aan hen verslijten? Of is er toch nog een beter plan…?

Een actuele situatiekomedie met kleurrijke personages en hilarische toestanden. De Padelburen verzekert het publiek een avond onvervalste pret! Zoals men stilaan gewoon is van Het Prethuis!

Geschreven door Jeroen Maes en echte klasbakken in de cast: Peter Bulcaen, Katja Retsin, Martine de Jager, Wim Stevens en Jeroen Maes.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 24,00
€ 22 Min 25 | € 4,8 UiTPAS | € 20 Ticketweek | € 19 ABO | € 18 ABO XL

Waar

CC de Steenoven

Contact

Organisatie

CC de Steenoven

Uitvoerder(s)

Filter op categorie