Songbird Sessions - Ine & THE STARLINGS

INE is de afgelopen maanden de lieveling van verschillende radiostations in Vlaanderen geworden. Eind november 2018 won ze onder meer de grote talentenwedstrijd 'Rising Star' op MNM. Daar wist ze zowel de vakjury als het publiek te overtuigen met een aangrijpende versie van 'A Million Dreams' van Pink. Haar eigen debuutsingle 'The Odds' is meteen een blauwdruk van wat we van INE voor de toekomst mogen verwachten.

The Starlings, misschien beter gekend als Tom Dice en Kato Callebaut, zijn twee singer-songwriters die hun krachten bundelen alsook hun passie voor muziek én voor elkaar. Daar waren we elke week getuige van in het muziekprogramma Liefde Voor Muziek waarin ze betoverende versies brachten van collega muzikanten. De reacties van bestaande én nieuwe fans zijn ronduit overweldigend. 

Tom Dice: “Momenteel blijven we met z’n allen in ons kot. Maar we kijken toch al enorm uit naar het moment dat we terug met z’n allen naar concerten kunnen gaan. Kato: “We vinden het zelf gek dat we dit nu zo plots al kunnen en mogen aankondigen. Waanzinnig is het juiste woord, ondanks deze vreemde tijden zitten hier twee gelukkige zielen. We verwelkomen jullie graag in de Steenoven, waar we al onze liefde en muziek op jullie loslaten.”

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 24,00
€ 22

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

E-mail
steenoven@herzele.be
tel.
053/606090

Organisatie

CC de Steenoven

Doelgroep

Voor iedereen

Uitvoerder(s)

Filter op categorie