THE STARLINGS & INE zorgen samen voor de ideale concertavond!
 
INE (MNM Rising Star 2018) en THE STARLINGS (Tom Dice en Kato) creëren de perfecte avond
vol melodieuze popnummers. The Starlings is de nieuwe band van Tom Dice en Kato Callebaut.
De twee singer-songwriters vonden elkaar in de liefde én in de muziek, met een fantastische vibe op het podium als gevolg.


The Starlings is de nieuwe band van Tom Dice en Kato Callebaut. De twee singer-songwriters vonden elkaar in de liefde én in de muziek, met een fantastische vibe op het podium als gevolg.

Ze brengen popmuziek met een akoestische feel & harmonieën. Met nummers die teruggrijpen naar de hoogtes en laagtes van het leven en de liefde laten ze niemand koud tijdens hun optredens.

In 2019 stond The Starlings nog in de startblokken, maar ondertussen zijn ze reeds 3 singles verder en tekenden ze een platendeal met Universal Music. In het najaar van 2019 trokken ze naar Spanje voor een nieuwe opname van het muziekprogramma 'Liefde Voor Muziek',

Ondertussen werken ze verder in de studio aan eigen nieuwe songs en repeteren ze met een reeks topmuzikanten.

INE Tiolants, de winnares van MNM Rising Star 2018, heeft net als The Starlings een platencontract gestrikt bij Universal Music. Haar hitsingle "The Odds" krijgt vanaf maart 2020 een vervolg met enkele nieuwe nummers.

Voor dat muzikale vervolg zit Ine samen Ozark Henry in de studio en is ze momenteel hard aan het werk om in 2020 een topshow neer te zetten.