Innerwoud & Astrid Stockman - Haven

Eind 2016 regisseerde Aïda Gabriels een hedendaagse herwerking van het bekende epos dat steunt op thema's als liefde en verraad.

Omarm de duisternis en laat je meenemen met Haven!

Sopraan Astrid Stockman en contrabassist Innerwoud creëerden de muziek die door het Gentse label Consouling Sounds werd uitgebracht op vinyl en cd.

Innerwoud is het geesteskind van Gentenaar Pieter-Jan Van Assche. Geïnspireerd door traditionele muziek van Ijsland en Canada riep hij Innerwoud in het leven om sferische muziek te maken die zweeft tussen ambiënt, drone en neoklassiek. Enkel gewapend met een contrabas en wat voetpedalen blinkt hij uit in melancholische klanken die wij als zeer hypnotiserend en intens ervaren.

De combinatie met sopraan Astrid Stockman is een combinatie die vuurwerk oplevert. Astrid studeerde, met grote onderscheiding, zang en piano aan het Lemmens instituut te Leuven. Astrid verwierf algemene bekendheid door haar succesvolle passage in de quiz 'De Slimste Mens' en in het praatprogramma 'Vive la Vie'. In september zal ze ook te zien zijn in "Vive le Vélo'.

Haven is een plaat voor zwarte harten tijdens de donkerste dagen van het jaar. Onze winterslaap kan met de muzikale roerselen van Innerwoud & Astrid Stockman niet lang genoeg duren.

Credits foto: Johan Jacobs & Stefaan Temmerman

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

Organisatie

CC de Steenoven

Uitvoerder(s)

Filter op categorie