Lions Herzele - Freddy De Vadder For President

Na zijn opvallend notalgische zijstap in Freddy on ice richt Freddy De Vadder zijn nietsontziende blik (en zijn pijlen) opnieuw op de wereld van nu. Want hij heeft een nieuw mikpunt gevonden voor zijn intussen legendarische volkswijsheid: de politiek.

Als politici hun vak mogen degraderen tot wansmakelijk toneel, dan mag een allround-performer als Freddy De Vadder zich ook inlaten met politiek.

Onder het motto ‘Wat Trump en co kunnen, kan ik ook’ laat hij oneliners en gezwollen retoriek primeren op inhoud. Zo geeft hij de huidige leidende klasse een koekje van eigen deeg. Als vanouds zegt De Vadder opnieuw wat iedereen al jaren denkt. Dat lijkt wel het mantra van een politicus, maar uit Freddy’s mond klinkt het altijd net een ‘tikkeltje’ authentieker. En het levert de grondstof voor zijn zevende theatershow. In Freddy for President verkondigt De Vadder namelijk heuse partijstandpunten, waarbij hij voluit de kaart van Europa trekt. Want dat is de enige weg voorwaarts. Met Freddy als president! ‘Want ze kunnen evengoed een aap als ik verkiezen!’ Hij lijkt het nog te menen ook.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00
Basistarief: € 25

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

tel.
0486 48 02 50

Organisatie

Lions Club Herzele

Categorie

Humor comedy

Doelgroep

Jongeren vanaf 15 jaar (15+)

Uitvoerder(s)

Filter op categorie