Marble Sounds, Isbells, Chantal Acda, Venus In Flames - Song Circle

Het opzet van Song Circle is even eenvoudig als geniaal: zet vier boeiende en gepassioneerde artiesten samen op een podium, in een intieme setting. Om beurten spelen ze een lied uit hun rijke oeuvre en vertellen ze het verhaal achter de muziek.

Pieter Van Dessel is de man achter Marble Sounds, hij schrijft indiepop pareltjes, intiem en catchy, op gitaar en piano, al dan niet groots gearrangeerd met strijkers. Wie kent er niet zijn Leave a light on?

Gaëtan Vandewoude is de songwriter van Isbells, leverancier van folky popsongs, met heerlijke harmonieën, breekbaar én meezingbaar. Zijn Dreamer en Reunite haalden samen al meer dan 100 (!) miljoen streams. Straffe kost.

Chantal Acda schrijft al jaren aan haar eigen muzikale pad. Wars van compromissen creëert ze haar universum. Is het folk, singer-songwriter of experimentele pop? Zeker is, zoals Chantal zijn er geen twee.

Jan De Campenaere noemt zichzelf ook wel eens Venus In Flames. De Belpop singer-songwriter uit Ressegem heeft intussen vijf bejubelde albums op de teller, schrijft memorabele liedjes vol schoonheid en troost, denk maar aan Better Man, Cynthia’s Gone, Letter to my mother,.. 

Pieter, Gaëtan, Chantal en Jan zijn hier samen méér dan de som van de delen, in wisselwerking met elkaar en met het publiek. Meer heeft een mens soms niet nodig.

Song Circle over het leven, over de muziek, over jij en ik. Ontspannen, ongedwongen en hartverwarmend.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
min 25 - € 16 | U.M.K. - €4 | Ticketweek - € 18 | ABO - € 17 | ABO XL - € 16

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

Organisatie

CC de Steenoven

Uitvoerder(s)

Filter op categorie