Michael Schack staat & speelt "RECHTOP"

Het gebeurt zelden dat leerlingen en leerkrachten zo talrijk en enthousiast op een schoolvoorstelling blijven reageren.

Drummer (NETSKY) en solo artiest Michael Schack blijft inspelen op de jongerencultuur en actualiteit met een positief duidende, genre overstijgende en inspirerende muzikale voorstelling waarin de link met het nut van de op school aangeleerde vakken en ook de thematiek van sociale media alle leeftijden is blijven aanspreken.

Maar vandaag evolueert ook de jongerencultuur alsmaar sneller. Spotify en Apple Music zijn de nieuwe radio’s. YouTube de nieuwe prime time TV. HipHop is terug ‘hot’. Instagram wint van Snapchat, een slechts 17 jaar jonge The Voice winnares is lead zangeres van Hooverphonic kunnen worden, enkele jonge slimme geesten schrijven in het Kortrijkse de code voor een nieuwe wereldgame. De jongeren kiezen én maken hun media.

Met “RECHTOP” wil Michael jongeren muzikaal verbinden in plaats van ze te ‘beleren’. Het jonge publiek kan elkaar zo meer leren respecteren dan elkaar ‘ambeteren’.

Sinds hij naast zijn internationale tournees met #Netsky de wereld rond reist en scoort, is Michael’s inzicht en respect voor het jonge publiek en hun voorkeuren en grillen verder blijven groeien.

RECHTOP wordt zo een verbindende creativiteitsbooster, waarin de door Tomorrowland clichématig omschreven “The People Of Tomorrow” samen met hun leerkrachten helemaal zichzelf kunnen zijn, muziekjes goed en minder goed mogen vinden, en interactief mee de show maken.

 

Een schoolvoorstelling voor de 2de en 3de graad secundair onderwijs.

VOLZET

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
per kind

Waar

CC de Steenoven

Organisatie

CC de Steenoven

Categorie

Pop en rock

Uitvoerder(s)

Filter op categorie