Ontdek het nieuwe seizoen!

Elk jaar opnieuw gaan we op zoek naar pareltjes van voorstellingen en proberen we een mooi en gevarieerd programma samen te stellen. Laat het coronavirus jou niet tegenhouden om het programma te ontdekken en tickets te kopen.

Kunnen voorstellingen als gevolg van het coronavirus niet plaatsvinden, dan doen we er alles aan om onze klanten tegemoet te komen.

Respect voor social distancing

Voor sommige voorstellingen in de periode van september tot en met december starten we met een speciale opstelling. We garanderen een afstand van 1,5 meter tussen de verschillende personen of groepen die naar de voorstelling komen. Hierdoor zijn er natuurlijk veel minder plaatsen beschikbaar (± 100 per voorstelling). Het is mogelijk om zitplaatsen voor 1, 2, 3, 4 of 5 personen naast elkaar te kopen. Worden de coronamaatregelen eventueel versoepeld, dan switchen we opnieuw naar de normale opstelling en brengen we de geblokkeerde zitjes ook in verkoop.

Ticketverkoop

De ticketverkoop van het cultureel seizoen 2020-2021 start op donderdag 14 mei 2020 om 11.00 uur. Bestel en betaal je jouw tickets tijdens de Ticketweken, van donderdag 14 mei 2020 om 11.00 uur tot en met maandag 1 juni 2020 om 12.00 uur, dan krijg je € 1 korting per ticket. Tijdens de Ticketweken kan je ook telefonisch tickets bestellen.

Drie jaarabonnementen

Met de jaarabonnementen staan er telkens 10 niet te missen podiumactiviteiten in uiteenlopende genres op het menu. Uit het volledige aanbod selecteerden we deze keer 3 keer 10 voorstellingen. Je ontdekt ze hier.

Nieuw: win een etentje

Om jouw uitstap naar CC de Steenoven nog specialer te maken, schenken we bij bijna elke voorstelling een waardebon van € 50 weg! Deze waardebon kan je inruilen voor een etentje bij één van de deelnemende restaurants in Herzele. De bon is 1 jaar geldig. De einddatum staat vermeld op de bon.

In het begin van elke maand kiezen wij voor alle voorstellingen van die maand een willekeurig iemand uit de hele lijst bestellers! De winnaars van die maand worden op onze website bekendgemaakt. Hou dus zeker deze website in de gaten.

Na de voorstelling komt de winnaar backstage, met max. 2 personen, zijn prijs in ontvangst nemen. Een glaasje cava en een Meet & Greet met de artiest(en) krijg je er bovenop.

Ontdek het programma op deze website of in onze brochure.

Gepubliceerd op vrijdag 1 mei 2020 7 u.