RITA ROELANDT finaliste The Voice Senior 2018 - Verjaardagsconcert

Na haar deelname aan het VTM-programma 'the voice senior' in 2018, waar ze de finale haalde, kreeg de zangcarrière van Rita Roelandt een tweede leven. In 2019 stond de agenda dan ook volgeboekt met heel veel optredens. Zo stond ze samen met haar coach Helmut Lotti in de Elisabethzaal in Antwerpen, mocht ze optreden op 2 internationale cruises, deed ze een zomertour aan de Vlaamse kust,...om er maar een paar te noemen.

Haar grote droom na the voice was altijd om culturele centra te mogen doen. Maar dan kwam in 2020 corona en dus moesten de dromen gedurende 2 jaar opgeborgen worden. Maar nu is het eindelijk zover!

Op 20 november 2022 in De Steenoven te Herzele verwelkomen wij u graag voor het 'verjaardagsconcert' van Rita Roelandt die op 24 november dit jaar 69 wordt. Ze brengt ook ter gelegenheid van haar verjaardag een aantal gasten mee op het podium. o.a. haar voicebrothers Karel Meganck, John Woolley en Swa Vandenbroeck. Alsook haar dochter Jessy van The Mackenzie. En als special gast niemand minder dan streekgenoot 'Yves Seghers'. 

Het belooft een spetterend verjaardagsconcert te worden dat u niet wil missen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 22,00

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

Uitvoerder(s)

Filter op categorie