The Man in Black - A Johnny Cash Tribute [Gast]

ORGANISATOR | SHOW-TIME.be

The Man in Black Group is de meest opmerkelijke Johnny Cash tribute band van Vlaanderen. De diepe, doorleefde stem van zanger/gitarist Geert Bouckaert ligt heel dicht bij die van Cash, maar toch brengt hij geen slappe imitatie van de grote country-artiest. Vaak klinkt hij rauwer dan de meester, harder. Veel meer 2023 dan 1955.

Ook zangeres Yanina Van Steenbrugghe vult de partijen van June Carter op haar geheel eigen manier in. Krachtiger, soulvoller, warmer. Gitarist Vincent Lemaigre zorgt met zijn telecaster voor het typische countrygeluid, maar verrijkt het Cash-repertoire ook met meer rockgerichte en bluesy sounds, vaak gedragen door de mondharmonica van Geert Bouckaert. Contrabassist Karel Algoed en drummer Tom Voet voegen aan het Cash-repertoire de vibe van rockabilly toe.

The Man in Black brengt een overzicht van de carrière van de grootste countryzanger ooit, inclusief een zevental duetten tussen Johnny Cash en June Carter. De band brengt de nummers van Cash op zo’n manier dat ze vandaag nog altijd relevant zijn. Trouw aan de roots van de country, maar met de energie en kracht van rock’n roll. Johnny Cash voor de 21ste eeuw.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 32,00
€ 26

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

Organisatie

SHOW-TIME.be

Filter op categorie