Theatertour '15 jaar David Vandyck' | Nieuwe datum

15 jaar David Vandyck betekent een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 10.000 exemplaren van zijn album ‘Dichtbij’, nummer 1 hits in de Vlaamse Top 10, een succesvol album ‘Zingt Will Tura’ met een daaraan gekoppelde uitverkochte theatertour, een Radio2 Zomerhit nominatie voor ‘Ik Leef Voor Jou’ (2018) en twee awards: ‘beste zanger’ (2019) en ‘beste videoclip’ (2015) tijdens het Gala Van De Loftrompetten (een organisatie van MENT TV, Radio2 en Sabam).

Voor zijn meest recentste album ging David samenwerken met producer Gordon Groothedde (Marco Borsato, Nick & Simon, Krezip,…) en het Nederlandse Metropole Orkest, onder de vleugels van het label Warner Music Benelux.

Kom tijdens deze tour genieten van de wondermooie liedjes uit David’s repertoire. Liedjes die je kent: soms puur, soms in een nieuw jasje. Daarnaast zal David, samen met zijn 5 koppige band, ook enkele covers brengen die hem nauw aan het hart liggen. Het wordt een avond die zal ontroeren, maar waar ook liedjes aan bod zullen komen om schaamteloos mee te zingen. Kortom, het wordt een onvergetelijk concert met pure emotie.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

Organisatie

CC de Steenoven

Categorie

Pop en rock

Uitvoerder(s)

Filter op categorie