Thomas Smith - De jaren van verstand

Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt Thomas al 18 jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. Hij komt geen levenslessen dicteren, maar neemt alledaagse zaken op de korrel met de nodige hilariteit tot gevolg.

Terwijl je dit leest, heb je wellicht allerlei gedachten in je hoofd… 3 gedachten per seconde, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. De hele dag door. De kans is groot dat je die gedachten ook voor waar aanneemt en ernaar handelt. Maar wat als je dat eens niet zou doen? Het is tijd voor ‘De jaren van verstand’!.

“Smith gaat in gesprek met enkele mensen en geeft de indruk dat hij de hele voorstelling improviseert. Dat laatste is alleen de grootste comedians gegeven. In die categorie doet hij nog het meest denken aan de Engelse superster Eddie Izzard: even grappig, expressief, even goed geïnformeerd en even diepgravend. Wereldniveau, kortom!” (De Standaard) 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Ticketweek - Basistarief: € 14 | Ticketweek - -25: € 12 | Ticketweek - Kortingstarief: € 12 | Basistarief: € 15 | -25: € 13 | Kortingstarief: € 13

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

E-mail
steenoven@herzele.be
tel.
053 60 60 90

Organisatie

CC de Steenoven

Categorie

Humor comedy

Uitvoerder(s)

Filter op categorie