Ticketprijzen en ticketweken

Het is zeer belangrijk een onderscheid te maken tussen de voorstellingen die de Steenoven organiseert en deze die externe organisatoren programmeren [Gast].

De verkoop van de voorstellingen, die CC de Steenoven organiseert, start traditiegetrouw met een ticketweek waarin je heel wat kortingen kan scoren en er drie verschillende prijstypes zijn. Na de ticketweek wordt er enkel gewerkt met een basistarief en een korting voor jongeren.

Een voorstelling in CC de Steenoven, wat kost dat?

Voor (bijna) alle voorstellingen geldt een basis- en een kortingstarief. Dat kortingstarief is enkel voorzien:

 - Voor wie jonger is dan 25 jaar. Opgelet!!: dit wordt ook op het ticket aangeduid en gescand. Het jongeren tarief is ook beschikbaar tijdens de ticketweek. Enkel voor - 25 jarigen geldt een korting van min. € 4,- t.o.v. het basistarief

De tarieven voor voorstellingen die niet georganiseerd worden door CC de Steenoven zelf kunnen hiervan afwijken.

Ticketweek tarief 2024-2025

De ticketweek voor het seizoen 2024-2025 start op maandag 20 mei 2024 om 10u00 en eindigt op maandag 27 mei 2024 om 17u00. Tijdens deze week geldt er voor iedereen een korting van € 2,- op elk ticket.

Abonnementen

Enkel en alleen tijdens de ticketweek kunnen er twee abonnementen aangekocht worden. Alle voorstellingen die CC de Steenoven in eigen beheer organiseert komen in aanmerking voor de abonnementskorting. De abonnementen zijn beperkt tot 100 stuks per type. Snel zijn is dus de boodschap!

ABO

€ 1,- korting op het ticketweek tarief per voorstelling bij minimum vier verschillende voorstellingen per persoon. Deze voorstellingen kunnen vrij gekozen worden.

ABO XL

€ 2,- korting op het ticketweek tarief per voorstelling bij minimum acht verschillende voorstellingen per persoon. Deze voorstellingen kunnen vrij gekozen worden.