Trio Minne - Beethoven

Ter gelegenheid van de 250ste verjaardag van Beethoven brengen Trio Minne een programma rond Beethoven met centraal het monumentale Aartshertog trio.

Dit trio wordt tot op de dag van vandaag nog steeds beschouwd als het grootste werk ooit geschreven voor de combinatie viool, cello en piano. Monumentaal, zowel in de omvang van het werk als in de diepte van zijn inhoud. Beethoven droeg het werk op aan zijn goede vriend en mecenas, Aartshertog Rudolph en speelde ook de première van het werk in 1814.

Naast dit meesterwerk wordt op dit concert ook een wereldpremière gebracht, namelijk de reconstructie van een onafgewerkt trio van Beethoven door de Nederlandse musicoloog Cees Niewenhuizen.

Trio Minne wordt door Klara omschreven als één van de meest veelzijdige musici op deze planeet! Zij staan garant voor een prachtige klassieke avond om de 250ste verjaardag van Ludwig Von Beethoven te vieren.

- Jaarabonnement 1 -

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Ticketweek - Basistarief: € 17 | Ticketweek - -25: € 15 | Ticketweek - Kortingstarief: € 15 | Basistarief: € 18 | -25: € 16 | Kortingstarief: € 16

Waar

CC de Steenoven

Tickets

Contact

E-mail
steenoven@herzele.be
tel.
053 60 60 90

Organisatie

CC de Steenoven

Categorie

Klassieke muziek 

Uitvoerder(s)

Filter op categorie